Om oss

OM OSS

Efter ha drivit butik i flera år i Afrika bestämde Aisha sig för att ta klivet ut i ovissheten
som egenföretagare i en konkurrensutsatt bransch i Lund efter bara några år i Sverige.

DRÖM TILL VERKLIGHET

Det var under uppväxten i Gambia som kärleken till hantverk växte sig stark. Kvinnohänder i ständig rörelse som korgflätning, smycketillverkning och batikfärgning. Som gnista drömmen i tidig ålder om att en dag driva en egen butik.

INKÖPSRESOR

Två gånger om året görs inköpsresor till Gambia och Senegal. Där hon hjälper kvinnor i Afrika med att expandera deras verksamheter. Och själv köper deras fantastiska produkter de har till salu, då höjs deras självkänsla och de får råd att sätta barnen i skola.

RESTAURANG

Starten av 2015 bestämde vi oss för att expandera verksamheten med en restaurang. Där vi erbjuder kött- och vegetariska rätter på menyn med smaker direkt ifrån Västafrika!

VÅR BUTIK

Vår butik ligger på Lilla Södergatan 7 i Lund. Vi har ett stort sortiment med allt mellan himmel och jord, där vår inspiration kommer ifrån Afrika. Välkomna in!

SERVICE

Med fokus på den bästa servicen och som en av de få Afrikanska butiker i Sverige. Sätter vi ribban högt för våra konkurrenter med konkurrenskraftiga priser. 

MONEYGRAM

Vi hjälper även er skicka pengar överallt i världen med hjälp av MoneyGram som gör det enkelt att både skicka och ta emot pengar. Vår tjänst med överföring samma dag kan du skicka pengar snabbt och enkelt. Pengarna kan komma fram så snabbt som på 10 minuter!